Minä joka en ole samanlainen kuin muut.
Olen lopulta niin
Salattuja haaveita.
Iskuja vasten
...salattuja haaveita.
Ja luulin ettei minulla ole ikävä isää.
Olen lopulta niin
hiton samanlainen.
Salattuja haaveita.
Iskuja vasten
...salattuja haaveita.
Ja luulin ettei minulla ole ikävä isää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit