Tai oikeastaan minä tiputin vain kaiken
Päästin irti
Käteni verellä, verestä kovettuneet.
Haavat, syvät uomat, joita olin ihaillut.
Laskin veteen,
Minä itse. Paransin.
Käteni vapisivat, lohkeilivat, öljysin. Sattui.
Ja mikä. Ihme. Kuulitteko. Ihme.
Teilläkin. Kokoajan.
Päästin irti
Käteni verellä, verestä kovettuneet.
Haavat, syvät uomat, joita olin ihaillut.
Laskin veteen,
sitten öljyyn
Ja ne uomat, joita kovin rakastin,
Käteni alkoivat muuttua pehmeämmiksi,
ihmeen loin silmieni eteen
Öljyisellä sormellani uitin, näin mädäntyneen ja ruvettuneen
Minä itse. Paransin.
Käteni vapisivat, lohkeilivat, öljysin. Sattui.
Ja mikä. Ihme. Kuulitteko. Ihme.
Teilläkin. Kokoajan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oekeen muksavata hellepäevän köllykkätä!