Mielen räjäyttävät melankolian piikit
tunne
jotain vaille jäänee taas
saisinko lisää, kiitos?
Kiittämätön, kapinen, kahlehtiva
Oppisi hukkaan heittänyt, kuoppaan hypännyt
t i p u i t
en tahtonut nähdä sitä, mutta näin se väkisin
Selite:
Melankolia.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi