Se olen minä

Runoilija Tilulilulei

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Miksi opetat kuin ymmärtäisit mistä itse puhut.
On paljon mitä et tiedä. Älä sano sitä uudelleen, enää kolmatta kertaa.
Tajusin jo pointin, vaikken aio totellakaan.
Ymmärrän kyllä mitä minulle sanot,
ehken siltikään halua totella vastaan niitä omia periaatteitani.
Pidän tärkeänä omaa mielipidettä, ja tunteitani,
enkä aio koskaan toimia päinvastoin, kuin itse haluan.
Joskus on pakko tehdä mitä ei halua, ja kestää se.
Sen teenkin, kun on aivan pakko.
Nyt ja tässä on tunteet mukana pelissä,
joten menen siihen suuntaan mihin tuuli minut vie
– vaikka vastavirtaan.
Ehket pidä juuri tällä hetkellä minua järkevänä.
Koita kestää sekin Anna jo olla, älä yritä muuttaa minua.
Olen nyt oma itseni.

Selite: 
Muokkasin vähän. On siis super vanha ^^
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot