Hellien hetkien satumaa,
läheisyytesi huuma,
kosketuksesi.
Juo -sinä- nektaria huuliltani
humallu ilostani, rakkaudestani.
Minä iloitsen
elämäsi halusta......
Yhdessä rakkaus saa elämän.
Selite:
Huh... En tiedä mistä tää tuli, mutta nyt se on kaikkien luettavana...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä runo on kaunis kuvaus rakkaudesta, ja yhdessäolosta.
Rakkaus herättää henkiin masentuneen, yksinäisen...janoisen juottaa.
rakkautta sitä tää on ihan selvästi ..ja aitona tunteena..kaunista
aika herkkis... jostain tuo viimeinen lause tekee siitä niin oikean :)