En tiedä mitä kaipaan sinussa.
En edes enään tunne sinua.
Mutta aina kun näen sinut,
aloitan haaveilun siitä millaista meillä yhdessä olisi.
Tuntuu pahalta nämä ajatukset.
Sinulla on toinen.
Olet onnellinen.
En ymmärrä itseäni.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihan kuin minä. mä olen suorastaan sanaton. suosikkeihin...
tuttua.. liiankin tuttua, ja oot sen tunteen sanoiksi saannu puettua! upea runo!