Valon säteiden kohdatessa pinnan,
se loistaa lukemattomissa väreissä.
Paikoillani ja toistaen sävyjä jotka minuun osuivat,
olin ja koin.
Tunsin, ettei minussa ollut voimaa antaa.
Otin vastaan ja välitin.
Ja välitin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit