Silloin minä tiedän syksyn alkaneen
kun katseesi ei enää kutita poskiani,
värisytä perhosia vatsani pohjalla
Minä tunnen talven saapuneen
kun kätesi ei enää kaipaa koskettaa,
etsiä ihoni lämpöä iltojen pimetessä
Keväällä minä synnyn uudelleen,
puhkean uuteen kukoistukseen
vain lakastuakseni,
kuollakseni uudelleen syksyllä
jos sinä et enää etsi minua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Haikea tunnelma,pidän.