Sinun rinnallasi yö menetti hiljaiset minuuttinsa
aurinko vaihtoi suuntaansa
eikä kuukaan jaksanut kuin tuijottaa
Tuijottaa meitä kahta hämmentynyttä matkaajaa
Meitä joiden sydämenlyönnit osuivat hetken yhteen
Ohikulkevan sekunnin tunsimme sen
minkä voi löytää vain etsimättä
Hämmentävän onnen
kun löytää ja kadottaa
Sen oikean
Selite:
Siinä mitkään juhannustaiat toimi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
moni kohta niin totta niin totta