uupumus, katse alhaalla lattiassa
vieressä pullo, puoliksi juotuna
hörppäys pullosta, kohotta hetkeksi mielen
mutta laskeutuu taas alas
kyyneleitä, ilman syytä
pullo lentää seinään
sirpaleet lentävät
ottaa yhden käteen ja puristaa
kädestä valuu tummaa verta
kyynelten täyttämälle lattialle
veri muuttuu vaaleammaksi
koskee sormella lattiaan
piirtää seinään kuvia
ympyröitä, kolmioita, neliöitä
katsoo kattoon ja hymyilee
Selite:
löytyi 2004 vuoden päiväkirjastani. tunne purkaus, ei totta lainkaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi