Pimeää
ulkona loistaa kuu
lettipäinen tyttö
tekee lumienkeleitä lumeen
tyttö ottaa lumen päältä siivet
laittaa ne selkään
nousee lentoon
kohti kuuta
heittää vielä
lumihiutaleita
kohti maata
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tulkinnanvarainen runo,
herkkä tunnelma.
Tykkään.