kauneinta on
mahaansa silittävä
odottava äiti
hymyilevät
säteilevät
kasvot
odottava katse...
olisittepa jo täällä
Selite:
kuulin eilen että ystävä pariskunta odottaa perheen lisäystä :) runo ei ole kummoinen mutta uutinen sitäkin ihanampi :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tässä runossasi huokuu elämän kauneus..