Kasvi ilman valoa

Runoilija tanssahtelija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2013
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 17:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on sateessa kotiin
 

Valun viemäristä alas

Autiomaassa tuuli pyörittää hiekkaa ympärilläni

Makaan kadulla enkä pääse ylös

Kukaan ei huomaa
sillä ketään ei ole
Tai sitten minä en ole

Tyytyisinkö vain maalaamaan sinut joka kerta mieleeni
sillä muuta ei ole

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot