Love me like a river does

Runoilija tanssahtelija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2013
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 17:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on sateessa kotiin
 

Tiedän
syvällä sisimmässäsi
Sinäkin kaipaat minua
Tapasimme toisessa maailmassa
Mutta nyt
vain ajatuksin olen luonasi

Sinua kaipaan

Löydän sinut kaikkialta
mutta en mistään

Etsin sinua jokaisesta
ja kun en löydä
kuvittelen että olet siinä
Joka kerta huomaan
en tahdo muita kuin sinut

Kuin lintu häkissä
Sydämestä revitty pala

Vähä vähältä totun siihen
mutta silti en koskaan

Ja silti
tiedän

Tapaamme jälleen

Love me like a river does

Selite: 
Taustalle Melody Gardot-Love me like a river does
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot