Anna tilaa ajatuksillesi

Runoilija Taruolento_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eläkää lapsoset siinä ihmemaailmassa, missä minä olen paha ja te muut täydellisiä
 

"Ei täs mitään hätää ole"
Älä anna niiden perkeleiden puhua suullasi
ethän sinä tarkoita tuota
En minä tahdo uskoa sinua nyt
Tahtoisin tietää
mikä todella sinun sisintäsi kaivertaa

Voisitko olla hetken hiljaa
kuunnellen hiljaisuutta päässäsi
ja voisitko täyttää sen hiljaisuuden
omilla ajatuksillasi
ehkä huomaisit jotain,
jotain minkä kuului olla tapettuna mielestäsi

Selite: 
Liikaa ihmisiä, jotka sanovat asioiden olevan ok, vaikka niin ei ole ja sitten se tukahdutetaan jollain aineilla.
Kategoria: 
 

Kommentit

helvetin hienoa tyttö.

järkevää tekstiä,järkeviä mietteitä sinulla.

..voi saatananvittu että on ikävä sinua!
ja että osaakin olla asiaa.

kamalasti.

niin,ja oot tärkee<3

Se on vain niin yllättävän helppo uskotella itselleen ja muille että "kaikki on hyvin, eihän minulla oikeasti mitään valittamisen aihetta ole"
Ei halua, että muut tuomitsevat tai alkavat saarnata tai sääliä. Se on pahinta mitä on.

 

Käyttäjän kaikki runot