Nimetön

Runoilija dino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tässä maailmassa ei pärjää pelkällä hyvyydellä, koska on olemassa paha joka tuhoaa hyvän"
 

Vi tittar på dig.
Vi stirrar på dig.
Kan du känna det?
Hatet.

I skolan blev vi inte valda till fotbollslagen. Vi blev inte bjudna på kaffe. Det viskades om oss. Skolfester var inte för oss. I bussen står man hellre än sätter sig bredvid oss. På gatan byter man sida. Blicken hålls nere, ingen tittar i ögonen.
Ni vill inte ha oss. Vi passar inte i pusslet. Skrämmande och farliga. Annorlunda. Ju mer människor, desto mer är vi utanför.
Det är bara vi två.

Vi tittar på dig.
Vi stirrar på dig.
Kan du känna det?
Hatet

Selite: 
Mo8 Man skulle på basen av en bild (en 'annorlunda' ung man och kvinna) beskriva ett ord (ensamhet) utan, att använda själva ordet.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jag tyckte om den här. Hyvin kuvaa sitä eristetyn maailmaa, kun ulkopuolelle jätetty ei voi ymmärtää mikä itsessä on vikana. Å det är just det, du tillräckligt länge har varit mobbad, så börjar du också själv tänka på att det är nåt fel på dig själv. Toimii tuo, kun oot laittanut alun toistona loppuun. Se on hyvä, lyhyt kappale, joka sitoo homman.
Ja grattis på födelsedagen!

Oi Kia ootko sä kirjottanu meistä runon? :D En kyl tajuu miksei meit koskaan valittu joukkueisiin. :O Luokan urheilullisimmat vähintäänki oltiin!
Moddasta tulee mieleen Vänskä.

 

Käyttäjän kaikki runot