Pakkoliikkeitä käsikirjoituksessa
jonka luin jo eilen
Vainoharhaisia sekuntteja
jotka eivät ole
Epätoivoisena kurotan käteni
sinun varjoasi kohti
Ja yritän ottaa kiinni
Voiko varjon ottaa kiinni?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi