Olen kellonaikoja ja appelsiinin kuoria
Olen yritys joka varmasti onnistuu
Olen syvä huokaus jonka jälkeen yskin
Verta ja sitä toista
Elän viittä elämää
enkä niistä yhtäkään
Ja jokainen niistä on jo loppunut.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi