Sormenkynsistä itkin; olin pidempi kuin muut.
Makea elämys - liian makea
Käteni tahmaantuvat,
irroitan otteeni
Kuihtui, paloi loppuun.
Äänet palaavat, soisipa kello!
Se on puhelin, naapuri.
Narahdus, tuhahdus.
Huomenta rakas,
jaloissani on hammasharja.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Erilainen, mukaansa tempaava runo joka jättää tilaa ajatuksille.