Kirja, ystävä

Runoilija Mande

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2003
Viimeksi paikalla: 7.1.2022 10:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö, joka kirjoittaa silloin kun siltä tuntuu.
Hymyn kanssa on sama juttu.

Edit. 25.12.2007: Kirjoittajan hiljaiset hetket ovat jatkuvaa puhetta päänsisäisessä maailmassa.

Edit: 6.8.2008: Hiljaiset hetket jatkuvat, vain päänsisällä kirjaimet yhä hyppivät toisiaan vasten.
 

Hivelen hiljaa paljasta pintaa.

Tunnustelen,

vaikka voin tuntea ainoastaan

sivullisen sileyttä.


Hengitän tuoksua itseeni


Sormillani käännän uusia aukeamia,

silmilläni ahmin

sanojasi.
 

Elän elämääsi omanani.

 

Tänäänkin tuntikausia kanssasi,

huomisen uutta odottaen.

 

Joskus vielä

kerron sinulle kaiken.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, tykkäsin todella.
 

Käyttäjän kaikki runot