Odottavan aika on pitkä

Runoilija d2228eac85e74bcd37019b5ddbe903b9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2018
Viimeksi paikalla: 9.4.2019 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 
Sydän täynnä rakkautta,
iloa ja myös kaipausta.
Joskus toisemme saamme,
ajan yhteisen onnellisen jaamme.

Kuitenkin kaukaiselta se tuntuu,
siksi sydämmeni usein murtuu.
Menisipä aika nopeasti,
asiat muuttuis luontevaksi.

Tiedän että teet parhaasi,
että pääsisin pian matkaasi.
Tiedän et kärsimätön olen, 
pelkään et liikaa asiaa hoen. 

Voisinpa kelloja siirtää, 
hitaan ajan saavan liitää. 
Toivottavasti jaksan odottaa, 
että uuden alun voimme aloittaa. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on runosi ja nautin siitä.
 

Käyttäjän kaikki runot