Lähdön jälkeen

Runoilija Nightfall

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2003
Viimeksi paikalla: 24.8.2021 18:44

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.11.1987

"Tunteet; suru ja tuska, sydämen ovi, ja jossakin siellä, syvällä sielussa kukoistaa rakkauden valo."

Haluatko lukea lisää runojani? Runokokoelma Pitkä ihana leikki löytyy mm. osoitteesta:
http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-236-338-1
 
 

Mummi puhui aina siitä, kuinka jaksaisi ei enää jatkaa,
tätä elämisen loputonta matkaa.

Hän kertoi kuinka tahtoi häntä muistettavan
ja mummillahan oli ihan omat tavat:
Hautajaisissa olisi parempi itkun sijaan nauraa
ja muistotilaisuudessakin tarjottaisiin kahvin sijaan kaljaa.

Hauskaa pitää muistaa pitää, sanoi mummi aina,
sillä eihän se itkeminen ketään enää auta,
vaikka kuinka surisi, ei kukaan palauta.

Siis naurakaa ja iloitkaa, sanoi mummi vielä,
jos oikein tuntuu siltä, tanssikaa myös pöydillä.

Mummin sanat naurattivat, eihän se nyt kuole,
ei meillä olisi siis mitään syytä huoleen.

Mummi kuitenkin on lähtenyt nyt pois
ja mulla mummille vielä terveisiä ois:
älä mummi suutu siitä, että suremme
ja kauniisti sut haudanlepoon pian saattelemme.
Kaljaa ehtii juoda vielä monen monta kertaa,
mut anna meille mummi kiltti ensin suruaikaa.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita sanoja mummista..

Mielettömän ihana taideteos.

Melkoinen mummo! 
 

Käyttäjän kaikki runot