Sinun oma

Runoilija -jah-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2003
Viimeksi paikalla: 23.11.2021 23:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja, jotka eivät aina tarkoita mitään, ovat toisinaan sanoja, jotka ovat kaikki kaikessa.


 
*Olen vain satunnaisen ajatuksenjuoksun haltuunottaja.*
 

Kun olen..



Sinun,
Olen vapaa

kanssasi,
ei ole sanaa suru.

vieressäsi,
olen lomalla

ajatuksistani.

Selite: 
Tosiasioita rakkaudesta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana. Lomalle ajatuksista, sinne minäkin tahtoisin.

Hienosti kirjoitettu...lomalla ajatuksista...
Niin se kyllä on - Rakkaansa lähellä unohtuu murheet ja turhat asiat.

Lomalla ajatuksista. Vau. Mutta, toisaalta. Tarkoitatko että runon "sinä" ei ole ajatuksissasi kun olet lomalla niistä.. :P niin tai sitten on muuta ajateltavaa niin paljon että runon "sinän" kanssa pääsee kaikkea sitä karkuun.

Laittoipa miettimään ja pohtimaan tämä runo ainakin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot