Onnea, onnea, onnea vaan,
punainen tupa ja peruna-maa,
heille laulettiin
ja sen he saivatkin.
Heidän punaisessa mökissään
roihusi rakkauden tuli liekissään.
Eivät he tarvinneet
mammonaa,
heidän peruna-maalta kasvoi tarvittava määrä
perunaa.
Pojan potrat ja kultakutrit
pihamaalla kisailivat,
isän pellolla viljaa korjatessa ja
äidin siitä ihanat pullat leipoessa.
Illan tullen lasten silmien sulkeutuessa
he yhdessä istuivat tuvan rappusilla
auringon viimeisten säteitten painuessa
taivaan rannan tää.
Heidän päivänsä päättyi jälleen kerran
rakkaudelliseen suudelmaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tavoittaa tupaa,
Kulta kutria, poikaa potraa.
Sydän kun ohjaa
Voi koittaa jostain aloittaa.
Metsästää vaikka sitä
Ensimmäistä suudelmaa.
Lempeä runo.
Tuli hyvä mieli.
kunpa tuollainen harmonia
olisikin mahdollista