Grey of life

Runoilija FreeSoul

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 3.3.2018
Viimeksi paikalla: 28.4.2018 8:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kasvot peilissä
harmaa sänki

Ikkunan takana
harmaa sumu

Tulevaisuus
ei harmaata aavistusta

Miten voikaan valoisuus vaihtua harmaudeksi
tylsyyden perikuvaksi

näin sanoit ja hävisit harmaaseen utuun

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti maalattu tunne täyteen perusteellisesti,
Tykkäsin.
Joskus harmaa on todella hyvä väri. 
 

Käyttäjän kaikki runot