Ikuinen retki sydämees...

Runoilija Tummanpunainen87

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Punapää, joka kokeilee onneaan runojen parissa...
 

Vaellan pienen retken
Osoite on vain väärä
Sun sydämes on päämäärä
Kestää ikuisuuden hetken,
Kunnes pääsen katsees valoon,
Sydämees jaloon

Kun sinne pääsin,
Sinne tahdoin jäädä

Minusta tuli sinun suurin taakka,
Elämäsi loppuun saakka

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi kuin näin kävisi :) hienoja loppu sointuja! <3

osaat kirjoittaa ihanasti riimitellen..
samalla ne koskettaa.. :)
jatka samaan malliin..

 

Käyttäjän kaikki runot