työtön yötön yö

Runoilija miesvaalea

mies
Julkaistu:
80
Liittynyt: 17.1.2018
Viimeksi paikalla: 8.11.2024 9:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kelle kuullutkaan kun olet hiljaa 





 
 
sukelsin veden simpukkaan kutsuvaan helmeksi,
roiskutin ajatukset rantaan
 
vesi on kuka, mietin kuka,
siihen sukeltaa, ei tyyni, ei rikkoudu, ei tuo aja pois,
 
ihon uuden, pelastus renkaat luo,
 
sitä olkoon elämä,
sitä on kesä.

 
oletus

Kommentit

Nyt tuli vaan kova halu päästä uimaan, toivottavasti lämpenisi, että voisi päästä selville kuka tämä vesi on, olen aina tuntenut sen olevan kuin kosmoksen rakastavat syli. Suloinen on runosi täynnä arvoitusta!
Puhdistava vesi, sitä kesä suo, aimo kulauksin ulapalle ☀️
Kesän pitäisi olla ihanaa aikaa, aina.
Jaa jaa keneenkä haluatkaan noin kovasti sukeltaa polskimaan. Ihanaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot