Neiti syyskuun talo

Runoilija miesvaalea

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 17.1.2018
Viimeksi paikalla: 18.10.2024 13:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kelle kuullutkaan kun olet hiljaa 





 
 
oksasi kyljillä muuttolintuja
ja
kylmän sylki
nuo hikoavat ruskan ruostetta.
 
Itku kurjet ja, auraavat,
huomisen uskoon kumarrusta.
 
 
seinän pinnalla mattaa
hiottua maali karheutta,
 
talon seinustalla vasara ja saha
suutelivat taloosi
taivaaseen lyötävät naulat.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeasti "maalailet" tätäkin pientä tarinaa.
Kiitos
 

Hienoa mielenkuvaston tekstitystä.

Kolme viimeistä lausetta nostavat ja kiinnittävät runomaiseman hienosti.

Ne toimisivat itsenäisenä runonakin. 

wau!  kiitos kommentistasi

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot