2 kk sairastanu Kuukaudet vaihtunu Syys meni. Ja yhtäkkiä talvi Mihin meni aika Taudit jylläny. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 9.11.2023 12:19 Katariina Varjoranta Vuodenajat vaihtuu, ja joskus ajan kulku yllättää niin. Toivottavasti taudit helpottaneet ♡ Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut