Nyrkit verellä
katson sinua ja sanon:
"Leikkaa siipesi."
Otan veitsen ja leikkaan
siipesi irti
juuria myöten.
Ja sinä
sinä saat parsia
minun ruhjoutuneet siipeni kiinni.
Ehkä nyt
lopultakin tiedät
miltä minusta tuntuu.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi