Miksiköhän

Runoilija markkur

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.7.2017
Viimeksi paikalla: 10.2.2024 20:09

Asuinpaikka: espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Miksi minusta tuntuu
kuin olisin elokuvan henkilö
joka sinun häissäsi 
jättää huutamatta
.... vastustan. 

Miksiköhän minusta tuntuu
vaikka olen sinut tuntenut jo vuosia
että olen aina rakastanut sinua
enkä koskaan ole osannut sinulle sanoa
.... Rakastan.

Minkä takia minusta tuntuu 
aina kun olet lähelläni
polttavaa halua sisälläni
vaikka aina sen olen piiloon kätkenyt 
... Haluaisin sinua. 

Lähellä, kaukana, unessa, valveilla
ihan kuin jokaisen hetkisen
sinä olisit voinut olla lähelläni
siinä minun vieressäni
... Haaveissani. 

... 
Selite: 
Salarakkaus, niin salainen etten aiemmin tiennyt siitä edes itse
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa todellakin hyvin salainen rakas, mutta tuttu tunne monelle.
 

Käyttäjän kaikki runot