yössä

Runoilija markkur

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.7.2017
Viimeksi paikalla: 10.2.2024 20:09

Asuinpaikka: espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Haluan kuulla äänesi yössä,
pikkaisen tuhinasi keskellä yötä.
Se herättää,
se nukuttaa,
tuttua tuhinaa on vaikea kieltää.

Kierrän peiton ynpäri itseni
se ei vaikuta sinun uneesi.
Se turhauttaa,
Se ärsyttää,
Turhaan koitan lampaita laskea.

Tiedän etten ole yksin Gardemuumman yössä.
Jesper ja Kasper ja joku vielä lisäks.
Hyörii ja pyörii,
Unta vailla ovat,
Jokohan aamun säteet ne luokseni saattavat

Johan tullee aamu ja kello kohta seisemän.
summeri se ääntää ja veisaa aamun autiutta.
Mutta se nukkumatti,
sinisellä autollansa,
eihän se enää anna minun nukkua..

krooh...

myöhässä...


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kesäyössä ei pitäisi olla yksin, mutta minkäs sille mahtaa ;)
taidokasta tunnelmanluontia, satumaista uneliaan huumoria
herkin ajatuksin herkistää hyvin sydäntuntoihin, unohtaa Joonatanin,
kaikki kohdallaan, unettomuutta hymyillen herätään
 
 

Käyttäjän kaikki runot