Kosketus

Runoilija Puolisielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2003
Viimeksi paikalla: 11.10.2021 8:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haparointia runomaassa. Kiitos käynnistäsi luonani.
 

Sen hetken me varastimme
pysäytimme yhden sekunnin
siihen viisarin värähdykseen
unohdin jotain omaani

Selite: 
Jos välillä lyhyestikin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten noin lyheen runoon saa noin paljon tunteita? Pakko sanoa että vau :)

Pienestä kiinni. Herkkää tunnelmaa.
Ihana runo.

Paljon sanomaa tässä!
Upea!

Tämä kolahti....
Uskomattoman paljon sanomaa
ja tunnetta näissä riveissä!

Nih... joskus se o sekunnist kii.
Hieno,lyhyesti ja erittäin upeesti ilmaistu.
Kiitos.

Loistavasti tiivis tunnelmapaketti, jossa sujuva kerronta ja mukaansaottava otsikko.
Hienoa.

ihanan lyhyt ja siksi juuri kaunis <3

Pienessä runossa on voimaa, tämä on hyvä!

Ihan hyvä että jäi lyhyeksi sillä tämä on hieno ^^

vain unohtamalla itsensä voi löytää....
täst saa monia eri mielikuvia,kun syventyy...
tykkään tästä runosta...

Lyhyesti ja kerrassaan sykähdyttävän kauniisti.

oh, tämä osui ja upposi ja viellä kipeästi. Näin lyhyee muotoon saatu nämä tuhannet ajatukset. Kerrassan upea ja juurikin siksi, että tätä runoa pystyy tulkitsemaan eritavoilla!

tiivistetysti upea

 

Käyttäjän kaikki runot