viimeisen päivän leppeä lämpö

Runoilija Sarayah

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 1.6.2017
Viimeksi paikalla: 14.10.2021 19:08

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulin sivustolle alunperin vuonna 2003, mutta ollut pitkään poissa täältä, kun ei ollut mitään sanottavaa runomuodossa.
 




sormista
valuneita noroja
(kun saisin takaisin)
 
niin ne ovat kaikki läsnä
 
kun puhaltaa,
pyyhkäisee kämmentyvellä
 
pyörivät itsensä ympärillä
 
kaiut,
solumuistin kaipaavat huulet

karhivat ovenpielet




Selite: 
hetken mielijohteesta, ystävien herättämänä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lahjakkaasti ilmaiset. Runoilija-ainesta oikein olan takaa! Tervetuloa!
Etenkin kaksi viimeistä sanaa miellyttävät paljon <3
Samaan aikaan tekstiä; josta tulee kevyt ja silti teksti on painavaa sisällöltään. 
Pidin tästä, kuin kevyt tuuli jolla on karhea pinta.
 

Käyttäjän kaikki runot