Kirjeitä elovenalle

Runoilija Sarayah

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 1.6.2017
Viimeksi paikalla: 14.10.2021 19:08

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulin sivustolle alunperin vuonna 2003, mutta ollut pitkään poissa täältä, kun ei ollut mitään sanottavaa runomuodossa.
 


Tämä ei olisi minun elämäni,
jos vain vastaisin muiden kysymyksiin.
 
Väärät kysymykset
jättäisivät minut katveeseen
 
Eivät näyttäisi minua minuna
 
Ja mitä silloin tekisin
kaikilla niillä vastauksilla
 
joita kukaan ei osaa minulta kysyä?





 
Selite: 
Sain aikuiselta tyttäreltäni lahjaksi kirjan, johon minun pitäisi kirjoittaa itsestäni. Oikein hyvä ajatus, antaa mahdollisuuden johonkin uuteen. Voisin tuoda itsestäni esiin puolia, joita ei lapselle voinut näyttää. Luulen vain, että minun on tehtävä se omalla tavallani. Tyttären pyyntö saattaa jopa haastaa minut aloittamaan kirjoittamisen uudelleen ja uudella tavalla. Ehkä on myös kaiveltava myös vähän vanhoja runoja esiin, koska se avaa myös tien muistoihin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin, pystyisikö sitä vastaamaan niihin oikeisiin kysymyksiin, omiinsa? Todella hyvä runo! panee miettimään asioita.
Tätä hienonpaa, rehellisempää itsetutkistelua ei luultavasti olekkaan.
 

Käyttäjän kaikki runot