Rakkaus on tänään

Runoilija heartteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus on tänään mustaa,
Rakkaus on tänään ikuisesti

Rakkaus on tänään punaista,
Rakkaus on tänään ikuisesti

Rakkaus on tänään sinistä,
Rakkaus on tänään ikuisesti

Rakkaus on tänään keltaista,
Rakkaus on tänään ikuisesti

Rakkaus on tänään ruskeaa,
Rakkaus on tänään ikuisesti

Rakkaus on tänään vihreää,
Rakkaus on tänään ikuisesti

MUSTAA PUNAISTA SINISTÄ KELTAISTA RUSKEAA VIHREÄÄ ikuisesti..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot