Pienet kärpäset ne
nenilles hyppivät
Pienet kärpäset ne
ruokaas maistelevat
Pienet kärpäset ne
ruoassas rakastelevat
Pienet kärpäset ne
huonekaluissas majailevat
Pienet kärpäset ne
ikkunas likaavat
Pienet kärpäset ne
eivät millään KUOLE pois!
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hauskan inhottava tosiasia. Kiitos näistä sanoista.