Vallan alla

Runoilija Blacky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen muuttuu kaiken aikaa. Toisinaan se on hyvä asia, toisinaan se on huono. Välillä se on molempia. Minä muutun. Totutelkaa siihen.
 

Vallan alla
me taivumme
kun sulosoinnuin
ylitsemme

Kumarramme
Pakerramme
Pakenemme kunniaa
virtain vallan

Sanankääntein
käännymme puoleen
Maan herran,
Gaian

Selite: 
Minuun iski eilen (15.8. 07) inspiraatio, kun kävelin metsässä ja katsoin kuinka vesi oli kaivanut kivet esiin uomaan, joka kulki mäkeä pitkin alas. En osaa selittää tätä juuri mitenkään, mutta harvinaisen avoimeksi jäävät rivit ovat itse asiassa yllättävän hyvännäköisiä, vaikka vastoin tapojani ovatkin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot