Caligulan jälkeinen aamu,
tahroja muuallakin kuin paperilla,
mustelmia mutta ei verta.
Levännyt härkä,
ei enää pysähtynyt
kuolonkankeus kasvoilla.
Valkoinen ori ratsastaa jälleen,
auringonnousua kohtisuoraan,
portaiden yläpäässä
kaksi toistensa tainnuttamaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Taidokasta tekstiä.