Näkymätön

Runoilija Michéle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taiteellisella saralla on pieni käymisvaihe... mutta jospa kohta löytäisin jotain uutta ja erilaista, jotain omaa. Toivotaan hämärtyvien iltojen tuovan uusia tunnelmia.
 

Valkea maa,
kohmeinen multa,
pureva viima,
jäinen rauha.

Ei kai vaan taas jonkun
kovempi sydän,
ja kovemmat kädet?

Lumiviltin alle,
ihminen tekee pedin.
Voi kun joku vielä
muistaisi herättää.

Ei sentään olla edes
Siperiassa,
ja talvikin on leuto,
miettii ihminen.

Olisipa talviturkki.

Jokainen seppä,
takoo oman onnensa.
Ei ollut voimia nostaa lekaa
eikä vasaraa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot