Olet kuin aurinkoa
Vain ja vain kaikkea
Saan kantaa raskaimman salaisuuden
Ja upottaa käteni lähteen valoon
Taas jotain mitä kerätä käsiinsä
Ja antaa valua sormien välistä hukkaan
Liu'un pitkin jäistä pintaa
Hyväähän kannatti aina odottaa
(Kuin rakastavaiset toisiaan)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mahtava!
ihana !
Mahtava!
ihana !