Muistojemme keskeneräiset taulut

Runoilija AnnCrowley

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.3.2017
Viimeksi paikalla: 30.3.2017 15:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Höyhenen kevyillä askeleilla

Kierretään mailman reunaa

Äärettömyys virtaa lävitsemme

Maalaa muistoistamme tauluja

Jotka lojuvat sikin sokin

Työhuoneessa, jota ei koskaan löydetä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upealla tavalla kerrottu vertauskuvallisesti.
 

Käyttäjän kaikki runot