Maailmassa(ni)

Runoilija AnnCrowley

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.3.2017
Viimeksi paikalla: 30.3.2017 15:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Maailmassa, missä kauneus on pysähdyttävää,
Myös tuska vaatii veronsa, moninkertaisena

Haluaisin elää sadussa
Lapsen mielikuvituksessa

Kuolla aina viimeisellä sivulla
Ja herätä taas henkiin

Uudestaan ja uudestaan
Kauniissa maailmassani.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Välillä on hyvä olla omissa oloissaan, vähän aikaa.
 

Käyttäjän kaikki runot