se tapahtui mistä et tiennyt,
sekin tapahtui mitä et halunnut
annoin sen minkä kestit,
loput annan myöhemmin
aloit haluta sitä,
mitä aina halveksit
haluat senkin,
minkä pois jo heitit
annan sinulle kaiken
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi