hei beibi,
miks täällä
vielä punkkaat?
voisitko vihdoin häipyy,
mä en kestä,
sä dunkkaat
kannattas alkaa nosteleen,
kun viel pystyt käveleen
saat pitää muistos,
mut kantsii kiertää mut kaukaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi