osia

Runoilija PimeänTähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2003
Viimeksi paikalla: 15.6.2020 10:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se pieni huomaamaton olento...
elää nätisti, piilottaen tuskansa...
 
 

Tummassa kehdossani
revin rupia haavoistani
haaveitteni varoituksen sanoja

kehittelen sanoja
joilla voin taas kerran
tuottaa muille kipua ja tuskaa

revin omaa tuskaani
syljen omia kipujani
muiden elämään

rankaisen muita
omista virheistäni
helpottamaan heidän loppuaan

Kuoleman kieliin vaikka matkani johtaa
Elän hetkiä kuolemien rajoilla
Leikin muiden tunteilla
vaarojen vaaniessa olkani takana
Näen olemattomia tulevaisuuksia
Vien ne mukanani
ettei kenenkään tarvitse kärsiä

Kuka väittää että olen liian hyväsydäminen
kuolen muiden puolesta
kuolen muiden syntien takia
Olen uusiojeesus kuoleman porteilla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot