Eteenpäin

Runoilija Kissaprinsessa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.11.2016
Viimeksi paikalla: 4.12.2020 22:09

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.1.1996

 
Eteenpäin
Ihmiset vaan menevät eteenpäin
Tuulitakeissa, saappaissa, mekoissa ja koroissa
Juoksevat eteenpäin

Vaihtuvat
Kasvot, tahdit ja suunnat vaihtuvat
Minä hiljaa kulman takaa katson sivusta kun
Vakaat virrat vaihtuvat

Oikealta vasemmalle
Isojen kenkien alle
Liian helppoa olisi jäädä
Uskaltaisinko mukaan
Jos kerrottaisiin mihin suuntaan on eteenpäin

Paikallaan
En tahtoisi olla paikallaan
Mutta miksi kiirehtiä, myöhemminkin voi ehtiä
Vielä paikallaan

Taakse päin
Voi kunpa voisin mennä taakse päin
Kai pelkään epäonnistua, täällä ei saa lannistua
Mennä taakse päin

Oikealta vasemmalle
Isojen kenkien alle 
Liian helppoa olisi jäädä
Uskaltaisinko mukaan
Jos kerrottaisiin mihin suuntaan on eteenpäin

Eteenpäin 
Otan yhden askelen eteenpäin
Enkä katso virran suuntaa, taikka toista joka huutaa
Mene eteenpäin 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Eteenpäin on parasta mennä. Joskus voi muistella menneitä.
"Uskaltaisinko mukaan, jos kerrottaisiin mihin suuntaan on eteenpäin". Hienosti kirjoitettu, mistäpä sen tietää mikä on juuri sinun polkusi jollet uskalla yhdellekään tallata.
 

Käyttäjän kaikki runot