Taikamatto

Runoilija Kissaprinsessa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.11.2016
Viimeksi paikalla: 4.12.2020 22:09

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.1.1996

 
Säteilit ennen aurinkoa
Pimeällä kadulla jolla kuljin
Vedit mut sun mukana
Lohduttaen halasit ja silmät suljin

Sanoit, sulla on taikamatto
Lähdetäänkö lentämään?
Maailma olisi paljon pienempi
Jos tulisit sen kanssani kiertämään


Mutta aamu kadottaa sun kasvot
Kadottaa sut
Tiedän, pian on pakko unohtaa 
Unohtaa sut
Vielä on aikaa lentää pois


Puhuisitko minulle
Näyttäisit, olet oikeasti siellä
Löytäisinkö sut uudelleen 
Odotin niin kauan ja odotan vielä 

Mulla on vain tyhjä katto
Tulisitko sieltä hakemaan
Koska sulla on taikamatto
Tänään lähdettäisiin seikkailemaan


Ennen kuin aamu kadottaa sun kasvot
Kadottaa sut
Tiedän, pian on pakko unohtaa
Unohtaa sut
Vielä on aikaa lentää pois,
Pysäyttää aika kokonaan
Ja kun herään
Unohtaa 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus tuntuu siltä, että haluaisi vain lentää pois. 
Tässä on jotain viatonta. Hieno runo.
 

Käyttäjän kaikki runot