Niin pitkän aikaa,
niin paljon kaipasin
ja niin paljon jätin sanomatta.
Luovuin kaikesta.
Nyt minulla on kolmen vuoden hiljaisuus,
ja tunteiden valtameri.
Jossain joku saa sinut nauramaan
niin kuin minä kerran.
Jossain joku
tekee kevään sinne
minne minä kerran toin syksyn.
Tiedäthän,
että minä odotin
kunnes on liian myöhäistä
koska minä rakastin sinua.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit