Ajatus
on odottanut pitkään unen ovella,
kuin malttamaton koira
joka vinkuu yksinäisyyttään.
Vihdoin,
kun yö valjastaa tähtensä,
se ulvahtaa ilosta
ja nousee siivilleen hiljaisuutta vasten.
Jollain
sinun uniesi tuhansista niityistä
liikahtaa sinikello.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit